Ståle Gerhardsen  📸  Nikol Herec

Ståle Gerhardsen  📸 Nikol Herec

Stikk innom nettbutikken min:

Mine nyeste tweets:

Double Rainbow - én utstilling, to byer

Double Rainbow - én utstilling, to byer

I februar 2017 hadde jeg to utstillinger samtidig. En på Galleri Krane i Tromsø, en på Galleri Barbara i Sunndal. Det var supergøy men utmattende. Jeg ble enig med meg selv; "Jeg skal aldri ha to separatutstillinger samtidig igjen". 

Vel.. I februar 2018 skal jeg jaggu ha to separatutstillinger samtidig igjen. Eller, én utstilling i to byer. Jeg har nemlig valgt å kalle utstillingen 🌈 "Double Rainbow" 🌈 og byene regnbuene skal strekke seg til/fra er Oslo og Bergen. Nærmere bestemt Galleri Kollekt i Oslo og Galleri Geo i Bergen.

Jeg har gledet meg enormt til å slippe denne nyheten og ser fram til å starte 2018 med et smell! Det blir bøttevis med malerier, silketrykk, vegger, figurer, farger og high fives. OMG! som jeg gleder meg.

Double Rainbow

Double Rainbow

Urban Dictionary sier følgende om Double Rainbow:
"Intense joy, coupled with extreme emotional shifts; an experience equal to an orgasm OMG, it's a full on complete double rainbow all the way across the sky!"

Jeg liker den beskrivelsen, men måtte se hva Illustrert vitenskap sier om værfenomenet:

"Iblant kan man oppleve en svakere regnbue utenpå den første buen. Denne ytre buen kalles den sekundære regnbuen og skyldes at lysstrålene har gjennomgått en ekstra speiling inne i vanndråpene før de når øynene våre. Den sekundære regnbuen kan ses på himmelen cirka ni grader over den primære buen (altså 51 grader fra det innfallende sollyset). Den har en omvendt fargerekkefølge med fiolett ytterst og rødt innerst, og fargene er ikke så klare som i den primære regnbuen.". 

Nå har ikke jeg regnet på hvor mange grader forskjell det er på Oslo og Bergen, men jeg ser for meg at det er relativt kjølig i begge byene når utstillingene pågår. Ei heller kommer noen av galleriene til å fylles med noe som er svakere enn det andre. Jeg kjører på med alt jeg kan på begge steder. I Oslo holder jeg det litt mer gate og beveger meg mot en skitten variant av veggmaleriene jeg lager, så her får gatekunstneren i meg noe å herje med. I Bergen er det det maleriske som er i fokus. De av dere som likte utstillingen min "Flammer" på Kunst og kaos i sommer kommer til å like det jeg fyller Geo med. De av dere som favner om disse tingene, eller disse, og disse, kommer til å digge det jeg fyller Kollekt med. 

Nå er det jo noen der ute som liker både pose og sekk, så da tenker jeg at dere finner noe som behager hjerte og sjel både på Geo og Kollekt. 

I tillegg til å lage masse originaler til hver by har jeg laget tre silketrykk som du bare får kjøpt hos Kollekt og Geo. I alle fall fra og med nå og til utstillingene er ferdige i midten av februar neste år.  For å sikre deg trykk kan du allerede nå bestille de hos galleriene (Som mer enn gjerne sender trykk både hit og dit. Flinke til å ramme inn er de også.) NB: Ingen trykk sendes ut før utstillingene starter, henholdsvis 25/01/2018 på Kollekt i Oslo (Velkommen) og 01/02/2018 på Geo i Bergen (Velkommen). 

"Rolig bare", 3 farget silketrykk, ca 53x34 cm, 2017. 

"Rolig bare", 3 farget silketrykk, ca 53x34 cm, 2017. 

"Jeg teller", 3 farget silketrykk, ca 60x40 cm, 2017. 

"Jeg teller", 3 farget silketrykk, ca 60x40 cm, 2017. 

"Alt går over", 3 farget silketrykk, ca 69x47 cm, 2017. 

"Alt går over", 3 farget silketrykk, ca 69x47 cm, 2017. 

Det var silketrykkene. Dere aner ikke hvor mange timer det tok å blande de grønntonene. Det var supergøy å leke med grønne farger, men damn det var omfattende. Uansett. Disse tre røverne får du kun forhåndskjøpt hos Galleri Geo og Galleri Kollekt. De er trykket opp i 50 ex og kommer til å se bjutifulle ut i en eikeramme.

---> SIKRE DEG TRYKK HOS GALLERI GEO // SIKRE DEG TRYKK HOS GALLERI KOLLEKT <---

I tillegg til de tre silketrykkene har jeg for anledningen laget en splitter ny skulptur. Skulpturen er laget i 22 ex og alle er nummerert. Begge galleriene vil ha skulpturer på utstillinga. Ut over silketrykkene og skulpturene, så vil utstillingene inneholde dungevis med malerier og andre originaler. Med andre ord, en del likt, og mye forskjellig. Jeg tror dette blir megamanosaurus-fett. 

"Tegn på alt. Alltid.", 3Dprintet skulptur, 20 cm høy.&nbsp;

"Tegn på alt. Alltid.", 3Dprintet skulptur, 20 cm høy. 

Nummer 17/22

Nummer 17/22

SIKRE DEG SKULPTUR HOS GALLERI GEO // SIKRE DEG SKULPTUR HOS GALLERI KOLLEKT

Første kvinne/mann til mølla gjelder hva både trykk og skulpturer angår.

Jeg har allerede jobbet lenge med denne utstillingen på disse to svært så fete galleriene, og skal bruke tiden framover godt for å produsere opp nok "drops" for publikum i de to byene. 

Mitt nettverk i Oslo og Bergen er ikke akkurat megastort. Så gjerne del og spre og inviter og tips venner og kjente om at de bør ta turen.

For ordensskyld:

Double Rainbow Galleri Kollekt, Oslo: 25/01/2018
Double Rainbow Galleri Geo, Bergen: 01/02/2018

Kom en kom alle! 

Nå må jeg stikke å male litt mer:

In progress med et maleri som skal til Bergen

In progress med et maleri som skal til Bergen

Alle bilder i dette innlegget er tatt av flinkisfotografene hos Gerhardsen&Karlsen.

GLEDER MEG TIL 2018, Ståle

Historien om da "Pappaperm" ble viral

Historien om da "Pappaperm" ble viral

Fire nye silketrykk

Fire nye silketrykk