Ståle Gerhardsen  📸  Nikol Herec

Ståle Gerhardsen  📸 Nikol Herec

Stikk innom nettbutikken min:

Mine nyeste tweets:

Separatutstilling på Sunndalsøra

Separatutstilling på Sunndalsøra

Fytti fjell og dalar for en hektisk og inspirerende tid jeg plasker rundt i nå. Etter å ha vunnet "Årets trønderske designer" på Ut-Awards på tirsdag, kom jeg hjem til en superkul mailbox som jeg kan snakke mer om senere, men det var en feit prikk over i'en for å si det sånn. Dagen etter i et slags vakuum kjørte jeg og min far ned utstillingen min til Galleri Barbara på Sunndalsøra. 3 timer med nasjonalromantisk "Woooow så fint det er" og "Se da! Fjellene er jo nydelige" før vi var framme i smørøyet mellom fjellene.  Vel fremme møtte jeg representanter fra Sunndal kunstlag som hjalp meg å montere det hele. På forhånd hadde Sunndal kunstlag snakket med Driva om åpningsarrangementet og på monteringsdagen kom Aura Avis innom for å skrive litt i notatblokka si også. Veldig kos!

I underkant av 50 bilder skulle henges opp. Greit med kyndig hjelp da.

I underkant av 50 bilder skulle henges opp. Greit med kyndig hjelp da.

Resultatet av at Aura Avis stakk innom monteringa.

Resultatet av at Aura Avis stakk innom monteringa.

Jeg rigget en del, pekte og forklarte før jeg suste hjem igjen. Og kom tilbake til dekket bord lørdag. Alt jeg trengte å gjøre var å rigge til mitt lille spionkamera for å få fanget hele utstillingen i en timelaps. 

Spionkameraoppsetting™

Spionkameraoppsetting™

Meg selv + Nils-Olav sin Trio

Meg selv + Nils-Olav sin Trio

I tillegg til alle maleriene og trykkene, malte jeg live til live jazzmusikk av Nils-Olav Johansen Trio. Den trioen lekte ikke butikk altså. Trioen = Nils-Olav Johansen, Vigleik Storaas og Johannes Lundberg. Dette er solide musikere som har preget jazzscenen gjennom en årrekke, blant annet sammen med Karin Krog, Bugge Wesseltoft, Silje Nergaard og Farmers Market. Så det at jeg fikk male til lydene de spilte var en nydelig opplevelse for min del. Jeg vurderer å alltid ha livemusikk i atelieret når jeg maler. Inspirerende af. Jeg begynte å male når de begynte å spille, og sluttet da de sluttet. Resultatet auksjoneres bort i utstillingsperioden. I skrivende stund er det gjeldende budet på 12 000,-. Om du vil by så send en sms til tlf 416 59 465. Auksjonen avsluttes 27. februar kl 16.00. 

Resultatet av improvisert maling til improvisert jazz.

Resultatet av improvisert maling til improvisert jazz.

Sunndal Kulturhus var fylt til trengsel - Driva

Min utstilling "Fredagstaco" ble altså åpnet med brask og bram. Taler og intervju og 100 gjester. En svært så hyggelig dag i strålende sol med nydelige fjell på alle sider av galleriet. 

Fjell og damer (Heldige meg hadde med kona på tur. Godt med litt backing, så jeg slipper å ha "jeg reiser alene"-skilt rundt nakken.)

Fjell og damer (Heldige meg hadde med kona på tur. Godt med litt backing, så jeg slipper å ha "jeg reiser alene"-skilt rundt nakken.)

Det var som nevnt over her veldig mange folk, og de gikk rundt med smil i ansiktet sitt alle som en. Jeg fikk fantastiske tilbakemeldinger. Noen følte kilinger i kroppen av fargebruken min og andre ble så betatt av enkelte bilder at de stoppet hver eneste person som gikk forbi bildene og snakket om sin tolkning av de. Det ble solgt mange bilder, både malerier og trykk og det var generell god stemning hele dagen. Jeg blir rent rørt av både oppmøte og tilbakemeldinger. Utstillingen står ut februar, så er du i området: stikk innom. 

Silketrykkveggen

Silketrykkveggen

DGA-veggen

DGA-veggen

Snikende avskjed // Rørt

Snikende avskjed // Rørt

6.png

Jeg filmet det hele, og lyden er lånt fra Trioflinkisene:

Klassekampen hadde sågar litt baksideplass til kunsten min på åpningsdagen. 

My exhibition "Fredagstaco" got som coverage in yesterdays @klassekampenas 💚

A photo posted by Ståle Gerhardsen (@kreativoli) on

Separatutstilling i Tromsø

Separatutstilling i Tromsø

Mitt første PechaKucha foredrag

Mitt første PechaKucha foredrag