Ståle Gerhardsen  📸  Nikol Herec

Ståle Gerhardsen  📸 Nikol Herec

Stikk innom nettbutikken min:

Mine nyeste tweets:

Mitt første PechaKucha foredrag

Mitt første PechaKucha foredrag

Her om dagen var jeg på Studentersamfundet i Trondheim og pratet på PechaKucha. (Dere som ikke vet hva det er, les dere opp her.) Jeg hadde egentlig takket ja til å snakke på arrangementet de skulle ha i november i fjor, men de gjorde om det eventet til et "forsker-spessial" eller noe, og jeg er ikke så hylkvass på forskningsteknikker. Joda, kvantitativ og kvalitativ og alt det der, men du skjønner. Ikke min ballpark. Så jeg ble utsatt til her om nettopp. 

PechaKucha Trondheim annonserte min ankomst på måten over her. Og introduserte meg som "kongen av pappaperm" rett før jeg skulle prate. Haha! Jeg har blitt kalt mye oppigjennom, men den var ny. Mine spontantanker fra kvelden ble selvsagt klasket ut som en status:

Ekstra gøy å snuble over det Underduskenmagasinet. Bonus. Uansett, Hyggelaget (fineste folka <3 ) filmet seansen slik at du som ikke var i den fullstappede salen også kan få "nyte" de 6 minuttene og 40 sekundene det hele tok. Så, enjoy:

Separatutstilling på Sunndalsøra

Separatutstilling på Sunndalsøra

Årets trønderske designer

Årets trønderske designer