Ståle Gerhardsen  📸  Nikol Herec

Ståle Gerhardsen  📸 Nikol Herec

Stikk innom nettbutikken min:

Mine nyeste tweets:

Årets trønderske designer

Årets trønderske designer

Dagen derpå. Nå sitter jeg i passasjersetet på min fars hvite Kia. Tilhengeren bak oss er fylt til randen med malerier og trykk. Vi er på vei ned til Galleri Barbara på Sunndalsøra, der jeg har utstillingsåpning nå på lørdag. Innboksen min vibrerer på seg muskelsvinn. Gratulasjonene kommer inn fra alle kanter. Jeg blir helt satt ut. Både av alle de sjukt koselige gratulasjonene, klemmene og trivselen og selvsagt å bli kåret av Adresseavisens lesere til ÅRETS TRØNDERSKE DESIGNER. 

ÅRETS

TRØNDERSKE

DESIGNER

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅREEEEETS

TRØØØØØØØØNDERSKEEEEEEE

DEEEEEEESIGNEEEEEEEEER

Enn det! Jeg er så glad. Det var så innmari stas å bli nominert. På ekte. Jeg ble satt ut da jeg plutselig tidligere i år fikk høre at jeg var nominert. Så jeg var fornøyd med det. Nominasjonen. Men fytti fjell og fiskeslo så stas det er å vinne. hohohoho! I alle fall når alle rundt meg også blir så glad. 

Jeg vet jo jeg har mast og herjet for å få folk til å stemme på meg. Jeg har laget videoer og til og med vandalisert litt. Den der vandaliseringsvideoen er faktisk sett av 17 000 stk i skrivende stund. Sjukt. Så derfor er jeg ekstra takknemlig for at dere har orket å henge med i svingene.

Fikk du ikke sett utddelingen (der jeg kanskje er bittelitt frekkaktig mot Anne B. Ragde) så kan du se den ved å klikke på denne faximilen:

Her er min spontanreaksjon fra i går:


Men, nå skal jeg se ut ruta, spise brunostmatpakke og prate skit med pappa.
Takk igjen. Dere er magiske alle som en! 

PS: Fagnettsiden Kreativt Forum har skrevet om det hele <3

Mitt første PechaKucha foredrag

Mitt første PechaKucha foredrag

Utgjøre en forskjell på folk

Utgjøre en forskjell på folk