Ståle Gerhardsen  📸  Nikol Herec

Ståle Gerhardsen  📸 Nikol Herec

Stikk innom nettbutikken min:

Mine nyeste tweets:

Usett 3

Usett 3

Jeg har snart ikke en plass på kroppen uten blåmerker. Jeg må nemlig til stadighet klype meg selv for å se om jeg lever i en drøm eller ei. Jeg drømmer ikke. Utrolig nok. 

Tidligere har jeg laget "Usett" og "Usett 2". Begge trykkene ble utsolgt før jeg trykket de. Henholdsvis 24 trykk på fem dager og 50 trykk  på 12 dager. Da jeg skulle lansere "Usett 3" tenkte jeg at det hadde vært kult å slått den 12 dagersrekorden, så jeg satt en deadline på 10 dager. Det skulle vise seg at det var 9 dager og 8 timer for lenge. Alle 50 silketrykk ble nemlig solgt på 17 timer. Det er freakings kokko. Jeg er så utrolig takknemlig og glad for at dere der ute vil leke med meg på en daglig basis. Det at dere også hiver dere rundt og blir med på slike stunts som Usett-stuntene er helt fantastisk. Egentlig skulle jeg offentliggjøre trykkene 09. september, men ser ikke noe grunn til å vente når alle trykk er solgt. 

Vel, nok sjokk og glede, lets get down to avdukingen. 

Med "Usett 3" ønsket jeg å rive meg løs fra eventuelle forventninger. De to foregående trykkene er støpt i samme form. På et vis. Motivene er at en figur fra torsoen og opp. Så for å ikke gå i repetisjonsfella gikk jeg helt bort fra å ha med en person i motivet. Jeg ville heller forevige det vi alle foreviger og det vi aldri vil ha usett nemlig en solnedgang. For det første er solnedganger en klassiker innen kunsten (både med og uten elger), for det andre snappes og instagrammes solnedganger så utrolig mye now days at det er et motiv jeg helt klart ønsket å leke med. Men folk fortjener en flott solendgang på veggen sin også, ikke bare på instastories og snaps...

I tillegg ville jeg videreføre det typografiske (og humoristiske) i arbeidet mitt (ref dette maleriet eller kanskje dette maleriet eller dette maleriet (og trykket) ). Jeg bruker mye tekst i bildene mine, det være seg silketrykk, maleri eller murals. Men som regel er teksten gjemt bak, under, inni og rundt. Denne gangen ønsket jeg at det skulle være teksten som var hovedpersonen. SÅ "Usett 3" inneholder både motivet og kommentaren til motivet i et og samme motiv.. ja. Det høres logisk ut i hodet mitt, men det så litt rart ut når jeg leste den setningen, men jeg skjønner hva jeg mener.

 

"USETT 3"

"Usett 3" er et seks-farget silketrykk av en utrolig flott solnedgang. Der en og en farge er håndblandet til jeg ble nummen i kroppen. Trykket måler 26,5 x 35,5 cm og er trykket på deilig syrefritt papir.

"Usett 3", 2018, 6 farger silketrykk. foto: Gerhardsen & Karlsen

"Usett 3", 2018, 6 farger silketrykk. foto: Gerhardsen & Karlsen

Detalj.

Detalj.

Detalj.

Detalj.

Jeg er superhappy med resultatet og glad for at man fortsatt ikke kan vite hva man kan forvente seg når man kjøper et Usettbilde. En gang er det selvlysende maling som er brukt, en annen gang en førerhund i ansiktet. En gang to farger, en annen gang seks farger. Uventet, uvisst og usett. <3

Det som også er gøy er at det dukker opp en hel haug med spørsmål fra privatpersoner og organisasjoner om det går an å få tak i de to første trykkene. Så om du sitter på noen trykk, er det mange som er gira på å eie et. 

Signeringsbonanza &lt;3

Signeringsbonanza <3

Utsendingsklar.&nbsp;

Utsendingsklar. 

Takk igjen for at dere er med på leken. Jeg håper så inderlig vi kan gjøre dette flere ganger. For det er like spennende for meg hva motivet blir som for deg. Om ikke mer. De første som får vite om et eventuelt nytt usett-stunt eller andre gøyskaper er de som mottar nyhetsbrev fra meg. Så, vil du vite om ting og/eller tang først, abonner på nyhetsbrev. :) 

Utsmykning på nye Lade skole

Utsmykning på nye Lade skole

Du er stygg og feit!!!!!

Du er stygg og feit!!!!!