Ståle Gerhardsen  📸  Nikol Herec

Ståle Gerhardsen  📸 Nikol Herec

Stikk innom nettbutikken min:

Mine nyeste tweets:

Bok nummer 2 fra Takk Forlaget blir en realitet

Bok nummer 2 fra Takk Forlaget blir en realitet

WOOOOOO freakings HOOOOOOOOOO!

Det gikk fanden tute meg! Så innmari kult! Jeg hadde for lengst gitt opp Kickstarterkampanjen jeg satt i gang for en måned siden. Jeg hadde fått inn 18 000,- på mandag, og hadde satt målet på 40 000,- for å ha råd til å trykke opp herligheten. Jeg tenkte at med kun fem dager igjen, så var det ikke noe håp. Det var helt til jeg møtte en crowdfoundingekspert på en konferanse nå på mandag. Han mente at jeg ikke kom til å klare det, fordi jeg klarte det forrige gang... Tall vil ha det til at det å crowdfunde en ny ting etter en suksess er ca umulig. I allefall så kort tid etter. 

Det utsagnet ga med blod på tann. Jeg ble litt fandenivoldsk og tenkte at nei, dæven heller, jeg skal ikke gi meg før jeg må. Så på vei hjem fra konferansen ble jeg sittende på bussen og pønske. Etter å ha hoppet av bussen lagde jeg denne filmen:

Den fikk litt bein å gå på, og folk begynte igjen å engasjere seg i kampanjen. Dagen etter lagde jeg en video til. Et siste rop om hjelp liksom. Og den slo an. Noe veldig. Folk så, delte, likte og støttet. Her er videoen jeg postet:

Denne lille snutten traff både venner og ukjente. Folk heiv seg rundt, og ville bidra på alle måter de kunne. Jeg spurte et fåtall venner om litt delehjelp og resten gjorde seg selv. 💚

Folk er finest i verden!

Folk er finest i verden!

I går var jeg var i Oslo for å gjøre litt jobb for en kunde (skal blogge om det snarlig), og det siste jeg gjorde før jeg satt meg på flyet hjem i åtte-tiden var å skrive en siste status på min egen vegg, der jeg oppsummerte kampanjen litt. Da hadde jeg egentlig gitt opp igjen, fordi det var 7 000,- igjen og kun få timer til deadline. Jeg var selvsagt supertakknemlig for det engasjementet som hadde kommet inn siden mandag, men følte at jeg hadde skvist appelsinen tom for jus. Så jeg postet denne statusen, klappet sammen Macen og lot det stå til.

Da jeg slo på nett etter å ha landet på Værnes peip det i alle mulige retninger. Folk hadde tydeligvis fulgt med utviklingen, fordi når jeg kom hjem til kone og kids så var boka finansiert gitt! Jeg hadde klart det. VI HADDE KLART DET! Det er så innmari tilfredsstillende og herlig moro at jeg ikke har ord. 

Moro å se prosessen. Makan til skippertak på slutten :) 

Moro å se prosessen. Makan til skippertak på slutten :) 

96 mennesker der ute i den store fine verdenen har støttet prosjektet økonomisk. Kampanjen ble 102% finansiert. Det kom inn 41 052,- og alle de pengene skal bli til en veldig fin barnebok.

Jeg gleder meg til å jobbe videre med boken. Og lover å jobbe på for å få den ferdig til høsten. Så får vi lage en fin fin boklansering der alle kan komme å leke med blyanter. 

Sånn ser bok-coveret ut akkurat nå. Det kan hende det endrer seg. Det kan hende det blir sånn.

Sånn ser bok-coveret ut akkurat nå. Det kan hende det endrer seg. Det kan hende det blir sånn.


Tusen takk alle sammen! Tusen, tusen takk!

(Om du vil forhåndsbestille boka så send meg en mail)

 

Klem, Ståle

Kommunikasjonsdagen 2017

Kommunikasjonsdagen 2017

En dans på roser

En dans på roser