Ståle Gerhardsen  📸  Nikol Herec

Ståle Gerhardsen  📸 Nikol Herec

Stikk innom nettbutikken min:

Mine nyeste tweets:

Pappaperm

Pappaperm

Pappa mellom to permer
Jeg har vært så opptatt med å lage og selge boka (kjøp den Pappaperm her) at jeg har glemt å huske å blogge litt mer omfattende om boka. Da jeg var i pappaperm med yngstemann valgte jeg å illustrere hverdagssituasjoner for å ventilere litt i halvtimen mellom at barna hadde sovnet og jeg selv sluknet.

En av de opprinnelige tegningene.

En av de opprinnelige tegningene.

Skisser blir til originaler, før de digitaliseres og fargelegges.

Skisser blir til originaler, før de digitaliseres og fargelegges.

En pappaperm du kjenner deg igjen i
Resultatet av alle disse tegningene og en hel haug andre har blitt til boken Pappaperm. Boken er fylt til randen med illustrasjoner som forteller om småbarnlivets gleder og utfordringer. Du trenger hverken å være pappa eller i perm for å sette pris på bokens fargerike strek og hverdagsobservasjoner. Dette er en bok alle som har hatt med barn å gjøre kjenner seg igjen i.

96 sider med galskap fra pappapermen

96 sider med galskap fra pappapermen

Kontrollert snøskred
Som mange av leserne mine vet, så Kickstartet jeg boken min etter at prosjektet egentlig hadde gått til helvete. Etter at Kickstarteren tok helt av og overgikk alle forventninger jeg måtte våge å inneha, så måtte jeg starte et forlag og gi ut boka sjøl. I tillegg trykte jeg opp 1000 bøker og ikke "bare" 500 som jeg egentlig hadde tenkt. 

Alle vil ha
Dette prosjektet, denne boka, har fått så utrolig mye god tilbakemelding. Og det før den i det hele tatt har blitt sluppet. Allerede før boka kom fra trykkeriet var første opplaget utsolgt. 1000 bøker. Borte. Mitt lille forlag satt plutselig til opp under nesen med bestillinger fra bokhandlere, barer og dagligvarebutikker. Helt kokko. Alle ville selge boka. Og jeg har fått helt sjukt mange mailer, snaps, meldinger og forespørsler om å kjøpe boka direkte. 2. opplaget på 1500 bøker har enda ikke kommet fra trykkeriet, men likefullt fyker bøkene ut fra lageret mitt.

En av mange gode brev til Takk Forlaget.

En av mange gode brev til Takk Forlaget.

Først til mølla
De eneste som har fått boka hittil, er de i underkant av 100 menneskene som var med å Kickstarte boka. Folka som er grunnen til at jeg kan føye til forfatter og forlagsdirektør på CVn. Folka med åpent hjerte, sinn og lommebok. De som stolte på at jeg klarte å lage et produkt. Jeg håper så inderlig at de er fornøyd med investeringen sin. 

Lanseringsutstilling
4. november klokken 18:00 lanserer jeg boka på Galleri SG i Trondheim. Der blir det dungevis med bøker, salg av originaler, servering av pappapermvennlig drikke og slikt, samt litt mer overraskelser. :)

Sjefen sjøl med boka

Sjefen sjøl med boka

Signeringsferd
Nå topper det seg selvsagt med at flere og flere datoer framover blir booka til å signere boka. Det er virkelig uvirkelig og jeg liker det skikkelig. Gleder meg til å lansere, og slippe boka løs på publikum. 

10 meter maling for P3aksjonen

10 meter maling for P3aksjonen

Henda i været Mondayf*&ker

Henda i været Mondayf*&ker