Ståle Gerhardsen  📸  Nikol Herec

Ståle Gerhardsen  📸 Nikol Herec

Stikk innom nettbutikken min:

Mine nyeste tweets:

Jeg sa opp drømmejobben for å følge drømmen

Jeg sa opp drømmejobben for å følge drømmen

En pompøs jævla tittel, jeg veit, men come on, er det sant så er det sant. Jeg jakta på jobben som Art Director i Tibe T Reklamebyrå i sju år, før den ble tilbudt meg en høstdag for 6 år siden. Jeg har digget å jobbe i Tibe. Inspirerende, selvutviklende, utfordrende og givende. Gode kolleger å leke med og herlige jobber. Derfor er kjennes det litt uvirkelig å tenke på at jeg sa opp min stilling en sommerdag tidligere i år. 

Sjelsettende newsbreaking på Facebook tidligere i dag.

Sjelsettende newsbreaking på Facebook tidligere i dag.

Grunnen til at jeg sa opp stillingen min er at jeg jobber døgnet rundt. 300%. minst. De av dere som følger med i svingene mine, har helt sikkert fundert over hvordan jeg har hatt tid til alt. Det har jeg ikke. Eller, jo, men det føles lurt å bruke tid på å sove og henge med familien også. Så, da tok jeg et valg.

Jeg sa opp jobben for å satse på egne prosjekter. Helt siden jeg hadde utstillingen Absolute Music 9 på Galleri SG i Trondheim i januar i år har det eksplodert i prosjekter, utstillinger, forespørsler og alskens. Jeg har malt bilder siden jeg var 17 år og jeg synes det var på tide å gi prosjektene mine en real sjanse. Hoppe i det. Tørre. Jeg vil lage kunst, jeg vil stille ut, jeg vil skrive, jeg vil lage bøker, gi ut bøker, jeg vil male, jeg vil skape, tegne, forme, farge, lage. I tillegg til egne prosjekter vil jeg leie ut meg og mitt. Jeg vil fortsette å holde foredrag, kurs, workshops, være mentor, livetegne, rådgi, lage innhold, jobbe idé og ja, hva som måtte få det til å tikke for meg. Sa jeg at jeg ville stille ut?

Dette kan fort bli kaos. Derfor har jeg valgt å rydde opp. Systematisere. Organisere.  Jeg har jeg startet et AS. Voksent. Et realt aksjeselskap. Aksjeselskapet heter, logisk nok vil mange si, Jobben Min AS. Jobben Min er butikken, og eier av forlaget jeg startet i sommer, Takk Forlaget. Jobben Min kommer til å være den plassen kunder leker med meg. Mens jeg fortsatt skal herje med egne ting i Fritiden Min. Logisk. Enkelt. 

Drømmen er med andre ord å jobbe for seg selv. Med kunst og egeninitierte prosjekter samt utvalgte og relevante kundeoppdrag. Samt å ha tid til familien. De er så innmari herlige å være med skjønner du. Dumt å bruke alle timene i døgnet til å jobbe med tingene mine, når jeg kan holde det mellom 08-16.

Jobben Min eller Fritiden Min. Lett som en melkeplett. 

Selvironisk foto som symboliserer at jeg hopper i det. 

Selvironisk foto som symboliserer at jeg hopper i det. 

BTW: Er jeg gründer nå?

Jordbærplukking og trappeløft

Jordbærplukking og trappeløft

10 meter maling for P3aksjonen

10 meter maling for P3aksjonen