Ståle Gerhardsen  📸  Nikol Herec

Ståle Gerhardsen  📸 Nikol Herec

Stikk innom nettbutikken min:

Mine nyeste tweets:

Monsterproject i Berlin

Monsterproject i Berlin

I sommer ble jeg invitert til å bidra med en monstertolkning på den Yasha Young og Katie Johnson kuraterte utstillingen “Project M14, The Monster Project” i Berlin. Jeg har lenge vært fan av Youngs Urban Nation og Johnsons Monster Project, så det at de to skulle gå sammen og lage en utstilling var intet mindre enn makalaust.

Det at de i tillegg valgte å invitere meg inn i varmen var hinsides awesome. Ikke bare fikk jeg et monster jeg skulle tolke og stille ut side om side med storheter som The London Police, Hayley Welsh, Hera, Akut, 1Up, Lora Zombie, Insane51, Nuno Viegas, Bustart med flere, jeg fikk male fasaden til museet (Urban Nation). Et kinderegg med andre ord.

Først fikk jeg tilsendt verdens søteste monster laget av 6 år gamle Sterin:

© Sterin, 6år

© Sterin, 6år

Dette monsteret skulle jeg altså tolke og herje med på min måte. Det var ytterst fristende å dra det inn i min verden, men jeg følte jeg måtte være tro mot Sterins strek. Så jeg forsteket heller det jeg tror Sterin tenkte da originalmonsteret ble laget. Her er min tolkning:

© Ståle, 38

© Ståle, 38

Salget av bildene gikk uavkortet til Kinderhospiz Berliner Herz, og det er jo bra, da det ble solgt bilder for ca 100K allerede første kveld.

Tospann ❤️

Tospann ❤️

Veldig hyggelig og ultrakos opplegg. Jeg hadde en hektisk uke (Bla. annet utsmykning på Mælan skole), men kunne ikke la Berlinveggen gå fra meg, så jeg fløy ned torsdag, malte hele fredag og fløy opp igjen lørdag. Men jeg hadde det megagøy og møtte masse herlige folk. Jeg begynte å male fredagsmorgen:

IMG_2548.JPG
IMG_2550.JPG
Det var hylvarmt men heldigvis ble jeg passet godt på. Lokal cola og beskjed om å bruke solkrem. Love it!

Det var hylvarmt men heldigvis ble jeg passet godt på. Lokal cola og beskjed om å bruke solkrem. Love it!

IMG_2556.JPG
IMG_2566.JPG
IMG_2571.JPG
Megadyktige superfotograf Nika Kramer dokumenterer det ferdige verket “Eat Dreams”

Megadyktige superfotograf Nika Kramer dokumenterer det ferdige verket “Eat Dreams”

Måtte bli med sjøl også vøtt.

Måtte bli med sjøl også vøtt.

Dungevis med folk og dungevis med god stemning.

Dungevis med folk og dungevis med god stemning.

Berlin er alltid gøy, men denne svippturen var veldig megastas. Egentlig skulle jeg lage en Podcastepisode derfra også, men det ble heller til at jeg spiste kebab og danset til tyske åttitallsslagere sammen musemusdirektøren og no kunstsamlerkarer. Veldig surrealistisk og veldig megagøy.

Gleder meg til neste gang.

Med Norge Rundt på slep

Med Norge Rundt på slep

Kaffe?

Kaffe?