Ståle Gerhardsen  📸  Nikol Herec

Ståle Gerhardsen  📸 Nikol Herec

Stikk innom nettbutikken min:

Mine nyeste tweets:

Med Norge Rundt på slep

Med Norge Rundt på slep

I Januar (eller var det Februar?) i år tok Norge Rundt kontakt med meg og lurte på om jeg ville leke med de. Norge freakings Rundt. Lyden av fredagstaco og barndom. Katt som nesten faller ned fra treet. Skarrende barn. Jovialt og kos. God feeling over det hele. Selvsagt ville jeg leke med dem.

Det tok deretter en god dunge måneder før vi hadde synkronisert kalenderene våre. Så en dag i Mai ble de med meg på montering av skulpturer på Lade skole, de ble med å så meg male i atelieret mitt (Maleriet jeg malte heter “Stim” og er akkurat nå utstilt på Galleriet i Asker, om du lurte på det), de tok også turen innom Galleri SG og slo av en prat med galleristen min Sissel Fjærem Giæver.

Det tok en ny dunge måneder før innslaget havnet i de tusen hjem. Om du ikke hang med i gullrekka her for en fredag eller to siden trenger du ikke å gråte. Du kan smile og le.

Fordi—————> Her kan du se innslaget. ❤️

Nedenfor er litt bakombilder fra det hele. Det var innmari kos og både fotograf, journalist og jeg lolet og koste oss. To dager med prat og latter ble til fire og et halvt minutt tv. Skulle likt å sett en blooper reel. haha.

PS: jeg har også laget en silketrykkversjon av maleriet i saken.

IMG_0421.JPG
IMG_0418.JPG
IMG_0427.JPG
IMG_0430.JPG
IMG_0439.JPG
Tilbake til fremtiden

Tilbake til fremtiden

Monsterproject i Berlin

Monsterproject i Berlin