Ståle Gerhardsen  📸  Nikol Herec

Ståle Gerhardsen  📸 Nikol Herec

Stikk innom nettbutikken min:

Mine nyeste tweets:

Fem dager i Berlin – dag 1

Fem dager i Berlin – dag 1

Jeg har valgt å flytte min praksis til Berlin. Ikke permanent, men for en uke. Fem dager. Dette for å jobbe under andre forhold, som helt sikkert påvirker det jeg jobber med i en eller annen retning som er annerledes enn de forholdene jeg normalt jobber i. Jeg er ikke glad i vaner og rutiner. Jeg liker at ting endres. Organisk opplegg. Dessuten er Berlin fylt til randen med gallerier, museer, street art, arkitektur og kultur jeg ikke mesker meg med til daglig. Så, planen er å jobbe med en ny bok jeg har begynt på (oooh, yes! Gled deg). Jeg skal fortelle mer om den i løpet av uken. Jeg skal også jobbe med idéer og skisser til min neste separatutstilling som skal være på Kunst og Kaos på Røros i sommer. Jeg ble forresten invitert til å besøke atelieret til mine idoler Elmgreen & Dragset, meeeeen tilfeldighetene skulle ha det til at de er i Johannesburg når jeg er her. #Sadface Så, det får heller bli en annen gang. Har også innmari lyst til å få malt en vegg her nede, men nå har jeg trukket i de trådene jeg hadde til rådighet, og de var ikke sterke nok, så det ser mørkt ut. Galleribesøk, skissing og boklaging får holde. :)

Uansett. Klokka 05:05 kom flytaximannen til min kjære bopel for å begynne frakten av mitt legeme til destinasjonen, Michelberger Hotel i Berlin. Her sitter jeg nå og drikker kokkosnøttvann og ser på en TV-kanal som viser filmen "The Big Lebowski" 24 timer i døgnet, brenner ganen på smeltet ost, blogger og justerer planene over hvilke gallerier og museum jeg skal innom i morgen. 

<3

<3

Etter å ha sittet i flyet og ventet på av-ising i over en time, fløy vi et bittelite fly til Stockholm der jeg heldigvis hadde lagt inn en lang pause. Så forsinkelsen fra Trondheim var ikke noe jeg brydde meg om, i motsetning til de stakkars folka som ikke rakk flyene sine. Jeg hadde så god tid at jeg satt meg ned å tegnet det jeg så.

Spesielt LOL: hu jenta som tok masse bilder av smoothien sin med et digert speilreflekskamera.&nbsp;

Spesielt LOL: hu jenta som tok masse bilder av smoothien sin med et digert speilreflekskamera. 

Det er noe herlig vakkert med å sitte å observere folk på den måten. Folk i sine egne bobler. De er ganske så fine. Ærlige på en måte. De tre timene med venting gikk uansett fort, og plutselig var jeg i Tyskland. Vel, ikke før verdens mest høyrøstede svenske proklamerte sine styreverv i flyet... 

Etter litt Ubahning, bussing og gåing fant jeg hotellet mitt. (Hvordan fant man fram før gps og smartphone egentlig?) VERDENS FETESTE hotel. Bare sjekk den kokko nettsiden de draperer seg med. Ikke rart jeg booket rom her. 

Storbyen er litt overveldende innimellom.

Storbyen er litt overveldende innimellom.

Jeg har ordnet meg et hotellrom der jeg kan ha en arbeidsstasjon. Det var en lur avgjørelse. I skrivende stund er jeg superinspirert, og gleder meg til å bryte meg på byen i morgen. Men nå, skal jeg jobbe med boka, og muligens gå ned i baren og tegne folk. Sånn ser arbeidsstasjonen min ut på dag 1: 

Her blir det liv. Rai. Rai.

Her blir det liv. Rai. Rai.

Vel. Det var dag 1. Nå gleder i allefall jeg meg til dag 2. 

hadet.

Fem dager i Berlin – dag 2

Fem dager i Berlin – dag 2

Brød og usikkerhet til folket

Brød og usikkerhet til folket