Velkommen til "om meg" (Ståle)

Jeg ser ca sånn ut på en gjennomsnittlig dag:

foto © Nikol Herec

foto © Nikol Herec

                                      Jeg tegner på alt. Alltid.

Jeg heter Ståle Gerhardsen (staale @ staalegerhardsen.com).
Men, det skjønte du kanskje.

Jeg har delt opp hverdagen min i tre: 
Jobben Min AS
Takk Forlaget
Fritiden Min

I Jobben Min holder jeg foredrag, workshops, livetegner, holder kurs, er mentor, er innholdsprodusent på sosiale medier, skriver artikler, leier ut idéjobbetimer, designer og illustrerer. Og sikkert litt mer. Ta kontakt, for eksempel på en mail, om du vil leke med meg på noen av de overnevnte måtene.

I Takk Forlaget driver jeg med forlagsvirksomhet. Foreløpig har jeg bare gitt ut en bok "Pappaperm", men det kommer flere. Ta kontakt, for eksempel på en mail, om du vil selge bøkene fra forlaget, eller booke forfattersignering eller om du kanskje har en bok du vil gi ut. 

I Fritiden Min gjør jeg kunst. På alle måtene som jeg synes er logisk å gjøre kunst på. Utsmykning, skulpturer, malerier, illustrasjoner, instalasjoner, lyd, film, spray, kull, blekk, hva som helst. Ta kontakt, for eksempel på en mail, om du vil leke med meg på noen av de overnevnte måtene.

Om du vil se hvor jeg har hatt utstillinger, eller hvilke foredrag jeg har holdt for hvem så er det bare å spørre. Jeg har en laaaaaaang CV for slikt. 

Lurer du på noe? Eller kanskje du vil annonsere på bloggen? Send meg en mail da vel.