Ståle Gerhardsen  📸  Nikol Herec

Ståle Gerhardsen  📸 Nikol Herec

Stikk innom nettbutikken min:

Mine nyeste tweets:

Utfordringer i sosiale medier får følger

Utfordringer i sosiale medier får følger

Utfordringnens herrer
Min kjære venn og svoger Frode og meg selv har utfordret hverandre i sosiale medier i tide og utide så lenge vi har hatt sosiale kanaler tilgjengelig. Det har ført til alt fra kunstutstillinger, kjøttspising, sykkelrelaterte greier, veggbygging og som dette innlegget handler om; tatoveringer.

Gnisten tennes
I det herrens år 2013 postet Frode et bilde på Twitter av at vår felles kompis Trommas tatoverte han. Det var jo logisk, da Trommas er en flink tatovør og bra fyr. Bildeteksten var noe i retningen av "Dette er den eneste fyren som får komme så nære meg" (fritt etter hukommelsen). Den tweeten fikk ikke stå ubesvart, så jeg parerte med noe som "Enn jeg da?". Frode spurte om jeg kunne å tatovere, jeg svarte som sant var: "Nei". Men fulgte på med: "Om jeg får tatovere deg, så får du tatovere meg." (Her må jeg legge til at Frode ikke kan å tegne. At all. Han kan mye annet tøft som å mekke bil, sykkel, småfly eller hva som helst. Han kan 3D-printe og bygge vegger. Han lager roboter og er en jævel på å lage taco. Men tegne, nei.). Frode beit på, og vips jeg måtte finne oss en mulighet til å tatovere hverandre.

Kyndig hjelp
Vi måtte jo gjøre dette ordentlig. Så, jeg ringte mine venner på Onkel Henrys Tattoo Shop, og hørte om ikke de kunne stille lokale, utstyr og kunnskap til rådighet en sen kveld i januar. De sa selvsagt ja, og tok et aldri så lite kurs med hvordan å tatovere. 

Løsningsorientert
Vi hadde noen utfordringer med dette lille stuntet;
1: Frode kan som nevnt ikke tegne
2: Frode måtte ha noe nautisk/sjø-relatert da han hadde en sleve in the making.
3: Vi skulle ha samme tattoo (BFFs foevva)  
4: Ingen av oss hadde tatovert noen før.
Men, det løste vi glatt. Se filmen nedenfor for hvordan vi løste det, og hva motivene ble.
 

Smerte og glede
Det må sies at det ble den gøyeste og mest smertefulle kvelden på evigheter. Frode grov nåla så langt ned i huden at jeg mistenker at min tattoo er gravert inn i beinbygningen min. Men det var verdt det. 

Konklusjon
Flytt det sosiale fra mediene og inn i IRL av og til. Det er supermoro og helt klart minneverdig. Dessuten om du starter en lek i SoMe, så blir ofte mange fler med. Enten ved å engasjere seg før, under eller etter stuntene som det ender opp i.  Kanskje det er på tide med en ny utfordring Frode? Lenge siden nå.

Analoge selfies

Analoge selfies

Når ting går til helvete

Når ting går til helvete