Ståle Gerhardsen  📸  Nikol Herec

Ståle Gerhardsen  📸 Nikol Herec

Stikk innom nettbutikken min:

Mine nyeste tweets:

Hverdagssjongløren

Hverdagssjongløren

Jeg har hatt Jobben Min på fulltid i tre dager og allerede er det så hektisk av jeg spiser i fart og skaller på meg Donaldkuler fordi hjernen aldri er der kroppen er. Men, nå er det i travleste laget i disse pre boklanseringstider. Så det er ikke annet å vente. Jeg klager ikke, åååh nei, langt der i fra. Jeg vil ha mer å gjøre jeg. Lett. Jeg bare konstaterer at jeg har mange hatter/luer som alle fortjener oppmerksomhet og bruk.

Min faste gjesteopptreden som skribent i Adresseavisen var på trykk i dag.

Min faste gjesteopptreden som skribent i Adresseavisen var på trykk i dag.

Hatt 1: En gang i måneden leverer jeg en artikkel med tilhørende illustrasjon til Adresseavisen. De har invitert meg inn i Signert-turnusen sin. Dagens artikkel ble til midt på natta natt til Tirsdag. Jeg rakk deadlinen sånn akkurat. Neste artikkel skal jeg skrive tidligere. Lover. 

Hatt 2: Forlagssjef. Jeg er ikke bestevenn med Excel, men i dag har jeg ført inn alle boksalgene i Takk Forlaget i oktober. En milepæl for min del. Alle bokhandlere, butikker og andre kunder er dyttet inn i regnearket og jeg har nå stål(e)kontroll på alle bøkene, hvor de er og hvem som skal ha de. Jeg måtte selvsagt på postkontoret 3 ganger for å sende bøker, da jeg måtte dele opp forlagsvirksomheten i puljer. Men ja, ajour som et Sveitsisk ur. I tillegg til å være forlagssjef, distribusjonsansvarlig og lagersjef i Takk Forlaget, er jeg også markedssjef. Det betyr at jeg har hatt noen ytterst interessante samtaler i dag med både store og små aktører. "Pappaperm" blir å se i ymse medier om ikke lenge. Det er bra. Er ikke mange som leser denne bloggen, så all publisitet hjelper. Er forresten fortsatt støl etter å ha lempet 1500 bøker opp i tredje etasje (som det nye studioet/atelieret mitt ligger i). Sånn. Da har jeg oppdatert deg på forlagsvirksomheten.

Hatt 3: Kunstorama. I dag har jeg vært på Isak i Trondheim og malt en lang vegg i en dansesal. I denne dansesalen skal pensjonister lære barn og ungdom å danse hip hop. Så da tenkte jeg det var kult å bruke gamle kitschbilder for å representere danselærerne, og litt dansende spraybokskaos som et nikk til kidsa. Verket kan sees live på Barnas Verdensdager i Trondheim søndag 30. oktober. 

Etter at barna hadde sovnet i kveld har jeg fargeseparert fire ulike motiver, og klargjort de for trykk. Jeg skal nemlig tilbringe mandagen sammen silketrykkringreven Per Stene. Vi skal blande farger og trykke og herje. Forhåpentligvis blir resultatet kunstverk i ulike størrelser og med alskens fiffige motiv klare til Lanseringa av Pappaperm. Er jo litt kult om det er noe ferskt i galleriet når jeg kommer med gjester. Hint til motivene i tillegg til "mere fart": ananas, ører og ulv. 

Deler av trykket.

Deler av trykket.

 

Hatt 4: Konsulent/prosjektleder. Jeg har i dag landet et oppdrag og priset et annet. 

Hatt 5: Rosablogger. Vel.. sier seg sjøl. Må dokumentere det som skjer, så du henger med i svingene. Hah! Faktisk så JEG henger med i svingene. 

Vel, nå er det nok. Snakkes.

Rekordvarmen i hjertet

Rekordvarmen i hjertet

Jordbærplukking og trappeløft

Jordbærplukking og trappeløft