Ståle Gerhardsen  📸  Nikol Herec

Ståle Gerhardsen  📸 Nikol Herec

Stikk innom nettbutikken min:

Mine nyeste tweets:

Holzweiler + Ståle Gerhardsen = Retroklær

Holzweiler + Ståle Gerhardsen = Retroklær

Retro er en kjent og kjær motebutikk i både Trondheim, Bergen og Kristiansand. De har holdt på lenge og alltid vært på ballen hva mote gjelder. De fyller i år 30 år og valgte å feire dette med å lage unike produkter med noen av sine favorittmerker (Holzweiler, Tom Wood, Cala Jade, Varsity og Livid) i moteverdenen her til lands. Retro ringte også meg og lurte på om jeg ikke kunne lage et jubileumsmotiv sammen Holzweilergjengen. Det ville jeg selvsagt da Holzweiler er et klesmerke som lager svært fete ting. Både for herrer og damer. Jeg fikk helt fritt spillerom (som jo er mitt favorittrom) og herjet med både form, farge, tekstur, materialer og alskens. 


Jeg tenkte at siden Retro fyller år, må jeg jo lage det ultimate fashionmotivet. Nemlig: Birthday Suit. Det er et fargesterkt motiv som hyller kroppen og alle dens særegenheter. Vi er nemlig alle født nakne. Kledd i vår helt egen bursdagsdrakt. Det skulle bare mangle at Retro, som jo feirer 30 år, skulle ha en Birthday Suit i sortimentet. Så jeg fylte motivet med naive “fashion”-nudister som poserer med de kroppene de har. Organiske former og broderi-detaljer både sensurerer og uthever enkelte områder hos moteløvene. På avstand ser motivet stilig og fresht ut, men når du kommer nært på og ser detaljene så får du deg et lite smil på kjøpet. Mote møter kunst møter humor.
 

Det var sjukt moro å se resultatet first hand. Spesielt genseren, med de broderte detaljene. Ah, så moro! Silkeskjerfet var også herlig taktilt, og gjorde seg både som skjerf, til håret og i dressjakkelommen. 

Take a bow 🎀 #retroxholzweiler @gidiva_

A photo posted by HOLZWEILER (@holzweiler_) on

Den anerkjente og superfreshe motebloggen/livsstilmagasinet Vixen skrev en finfin sak om det hele. Det samme gjorde Holzweilerflinkis Maria Skappel. Hun fikset også et lekent photoshopbilde til saken (Jeg har aldri sett vakrere ut). Retro har også lagt ut om Holzweiler/Retro/Gerhardsen-samarbeidet på en fin måte. 

Det var stas å lage klær. Gleder meg til å gjøre mer sånn. Vi lanserte kolleksjonen forrige fredag, og jeg signerte klær til noen utvalgte kunder. Moro!
 

Signaturorama

Signaturorama

Sånn ellers
Resten av uka (sånn når det ikke var kleskolleksjonslansering) gikk med til en boksignering med bokbad med politibesøk på Toten, en hemmelig livetegning for en stor norsk merkevare i Oslo, en tre timers intens boksignering på Ark i Trondheim, omfattende illustrasjonsjobb for en banktjeneste, også viste jaggu NRK fra tshirten jeg designet for dem og programmet deres "Ikke gjør dette hjemme". En i overkant hektisk og dritagøy uke. Gleder meg til å vise dere den bankillustrasjonen, men det får bli siden. 


Oi, ja, adressa skrev veldig fint om Pappaperm-boka mi også. Forrige uke var ei fin uke. 

Klem.

Lite lys og ingen varme

Lite lys og ingen varme

Signeringsferd

Signeringsferd