Ståle Gerhardsen  📸  Nikol Herec

Ståle Gerhardsen  📸 Nikol Herec

Stikk innom nettbutikken min:

Mine nyeste tweets:

Hittil og litt til

Hittil og litt til

Jeg er mye på sosiale medier. Jeg bor nesten der. Når jeg får fysisk besøk på kontoret og jeg tilfeldigvis ikke er der og den besøkende (gjerne min mor) spør hvor jeg er, så svarer mine kolleger nesten samstemt uten øving: 

"Han er på Facebook"

også ler de. Alle sammen. Det er egentlig fint det. Både det at de ler og at jeg bor på Facebook. Det er en stor del av jobben min. Både det å følge med på hva som skjer, hvordan ting utvikler seg og lage kampanjer og innhold til kunder. Jeg liker det. Det er noe ekstra gøy med å kommunisere med folk en til en. Se folk. Det være seg de gangene jeg figurerer som en merkevare eller som meg selv. 

Uansett, jeg startet denne bloggen for å følge et av de rådene jeg gir kunder og som jeg utbasunerer når jeg er rundt å holder foredrag om merkevarebygging i sosiale medier. Jeg sier ting som: "Det er lurt å bruke de sosiale flatene som forlengede armer." Eller:  "La hjemmesiden din være moderskipet og FacebookInstaTwitterSnap være tentaklene til alienet som styrer moderskipet" (Den siste der har jeg sagt, men jeg hadde akkurat sett Men in Black eller no. Sånn til mitt forsvar.). Poenget mitt er uansett alltid at det er smart å bruke SoMe som plassen du prater med folk og inviterer de med hjem. Til hjemmesiden din. Henger du opp et bilde på veggen hjemme så har du en smule mer kontroll over det enn om du henger det opp på veggen i et offentlig bygg. Dessuten vet du jo ikke når det eventuelt kommer en interiørarkitekt og omøblerer det bygget. Nei, jeg tok mitt eget råd og tok eierskap til min egne ting. 

Jeg har så mange prosjekter og så mange flater jeg deler ting i, at det er nesten merkelig at jeg ikke har hørt etter meg selv før. Men, nå hører jeg etter. Og etter å ha vært bloggende i en uke og en dag har jeg allerede hatt over tre tusen unike folk innom. Tretusenogettellerannet har vært her for å smake på kaffen, se litt på tapetet og noen har sågar slått av en prat. Det synes jeg er hinsides stilig. For meg en overvelmende mengde mennesker som har brydd seg om meg og mitt. Håper noen av dere har fått noe ut av det jeg har ytret. Jeg har i allefall kost meg.

Jeg kommer til å fortsette å publisere innhold på de ulke flatene, men det er her på nettsiden jeg kommer til å gi, de som gidder å følge med, dybde. Bak kulissene. Bak det ferdige produktet. Mer av det gode. Og teasere på hva som ligger i løypa fremover.

Jeg skal avslutte med å fortelle deg på hvilke sosiale flater du finner meg, og hva jeg poster der. Så er du velkommen til å følge om du vil. 

På SnapChat heter jeg Kreativoli og poster alt i fra "Ståles SnapKitchen™" til tegninger jeg tegner når jeg venter på bussen, og innblikk i skisseprosesser og annet snacks. Noen ganger også fra når jeg maler på atelieret.

På Instagram heter jeg Kreativoli og poster mye #Matpakketegninger, #Gerhardsenpåveggen, #EnStåleOmDagen og andre innblikk i jobber jeg gjør, utstillinger jeg har og alskens visuelle øyeblikk

På Twitter heter jeg Kreativoli, der poster jeg sporadisk smartness, klaging på busstilbud, RT ting jeg synes er gøy og prater drit med de som orker.

På Facebook har jeg en side som heter Fritiden Min™, der legger jeg ut disse blogginnleggene, bildealbum fra utstillinger, skisser, tegninger, tanker og LOL

På Vine heter jeg Kreativoli. Der er jeg nesten ikke lenger. Men, aldri si aldri.

På Periscope er jeg Kreativoli. Der livestreamer jeg svært sjeldent men det er innmari gøy. Skal vurdere å ta det opp igjen. 

Jepp. Der har du litt å velge i. 

Siste tease fra et kommende prosjekt:
 

Kunsten å ta avskjed

Kunsten å ta avskjed

Tegnepauser i hverdagen

Tegnepauser i hverdagen