Ståle Gerhardsen  📸  Nikol Herec

Ståle Gerhardsen  📸 Nikol Herec

Stikk innom nettbutikken min:

Mine nyeste tweets:

Livetegning på Balansekunst årskonferansen

Livetegning på Balansekunst årskonferansen

Jeg ble invitert til å livetegne et visuelt referat på Balansekunst årskonferanse 2016. Jeg har livetegnet masse konferanser og slikt de siste årene og det er alltid like intenst og gøy. Jeg får lære mye nytt om tema jeg ikke vanligvis ruller meg rundt i. Det være seg helsefaglige ting, bank og gründerrelaterte ting, kommunikasjonssaker eller som nå, kultur og likestilling i den internasjonale scenen. INTERESSANT!

Scenen var fylt med dyktige folk som hadde mye bra på hjertet. Nesten for mye bra, for jeg måtte speede opp tegninga mi for å rekke over alt det lure som ble sagt. Kristin Danielsen, direktøren i Kulturrådet hadde mye fint på hjertet. Det samme hadde forfatter Helene Uri. Hun sa så mye bra, så fort at jeg rakk bare en brøkdel av det. Moro funfact: For tusen år siden, da jeg jobbet i Uredd designkontor illustrerte jeg fasaden på Oslo S  ved hjelp av en tekst fra Helene Uri. Jeg skulle ønske jeg kunne få følge Uri og illustrere alt som foregår oppe i hodet hennes. En hel dag, eller uke eller noe. Det hadde blitt ei kul bok. Det er jeg sikker på. Uri hadde også en samtale på scenen med blant annet Kjetil Østli og Veslemøy Østrem og det var en svært interessant prat. Og Kjetil Østli sa noe som jeg også har kjent litt på i kjølvannet av å ha skrevet boka Pappaperm. Det med den "omvendte" likestillingsskeivheten. Jeg husker ikke ordrett det han sa, men det traff meg veldig. Og dere burde angre dere for at dere ikke hørte det (da jeg ikke klarer å videreformidle det). Karin Krog fortalte om sin imponerende karriere, Stella Mwangi sang, Sigbjørn Nedland fortalte om Balansekunst i Afrika og Thomas Walle var bare gjennomsyret av smarte utsagn. 

Uansett. blablabla. Jeg prater meg bort i mimreland, konferansen var superbra. Og jeg håper jeg blir invitert tilbake neste år. Se filmen nedenfor om du er gira på å se hvordan seks timer ser ut på 2 minutter.  

Popcorn og P3gull

Popcorn og P3gull

Lite lys og ingen varme

Lite lys og ingen varme