Ståle Gerhardsen  📸  Nikol Herec

Ståle Gerhardsen  📸 Nikol Herec

Stikk innom nettbutikken min:

Mine nyeste tweets:

Avkobling i atelieret

Avkobling i atelieret

80 kvadrat fri utfoldelse
På sensommeren i fjor spurte min venn og kollega Harald om vi ikke skulle ordne oss et atelier sammen. Jeg tok en telefon til noen jeg har kjær som forvalter en god porsjon eiendom i byen og det viste seg at de hadde lokaler vi kunne leie og søle i. Det med søling var superviktig for oss, så vi signerte leiekontrakt og vips vi hadde 80 kvadrat med søleplass. Plassen måtte selvsagt ha et navn. Etter en overraskende lang idérunde havnet vi på det svært logiske navnet Nardo Video & Betong AS

Om vi brukte lang tid på navnet, så brukte vi enda lengre tid på logodesignet. Vi måtte jo ha den minst designede og mest mulig wordartete logoen ever. Slikt er vanskelig å lage når man lever av form. Men, vi fikk det til slutt til. Det ble så proft at når vi laget Facebooksiden fikk vi begge massevis av spørsmål om vi hadde sluttet i Tibe T og startet opp for oss selv. Og når vi først startet for oss selv, hvorfor skulle vi drive med video og betong? Vi avkreftet alle rykter. For selv om det står "AS" på Facebook, er det ikke nødvendigvis et ekte firma. :) Det er enkelt og greit bare vårt fristed. Vårt studio. Vårt atelier. (Ja, forresten, atelieret ligger på Lade i Trondheim. Ikke på Nardo. Men det skjønte du kanskje.)
 

Forklarende stedsbeskrivelse.

Forklarende stedsbeskrivelse.

Flyt
I dag var jeg på Nardo Video & Betong AS i noen timer. Jeg trenger ikke mer. En liten oase av tidsvakuum. Jeg mister litt tid og sted og går i ett med bildene jeg maler. Om det er fordi jeg bruker mye spray og blir rusa/løsemiddelskadet av det eller om jeg havner i en slags skapende transe vet jeg ikke, men jeg liker det. 

En levende flytebrygge fra noen uker siden. foto: Amanda Gerhardsen

En levende flytebrygge fra noen uker siden. foto: Amanda Gerhardsen

Schizofren stil
Som regel når jeg maler så maler jeg flere bilder i samme slengen. Dette for at bildene skal rekke å tørke litt i mellom slagene, men også for at hjernen min skal bli vant til hvordan lerretet har forvandlet seg. For så å pønske ut den videre reisen til lerretet. Bildene jeg maler samtidig blir litt i slekt.  De får en slags samme vibe. Men de tre maleriene jeg herjet med i dag ble så ulike at det nesten er forvirrende. Jeg liker de, og de er alle wip (work in progress) men makan til ulikhet da. Moro uansett. Her er de tre røverne jeg har jobbet med i dag.

Arbeidstittel: "Noe på øyet". 

Arbeidstittel: "Noe på øyet". 

Arbeidstittel: "..."

Arbeidstittel: "..."

Arbeidstittel: "Åpne opp"

Arbeidstittel: "Åpne opp"

Hvilket av motivene appellerte mest til deg?

Onkel Reisende Snap

Onkel Reisende Snap

Bursdag på Face

Bursdag på Face