Ståle Gerhardsen  📸  Nikol Herec

Ståle Gerhardsen  📸 Nikol Herec

Stikk innom nettbutikken min:

Mine nyeste tweets:

Facebookstunt fikk inn 20 000,- til Aleppo

Facebookstunt fikk inn 20 000,- til Aleppo

Forrige helg ble jeg så innmari trist. Sånn inn til beinet. Jeg klarte liksom ikke å gjøre noe. Ble bare apatisk og dvask. Det resulterte i denne statusen på Facebook:

"Jeg er nummen. Maktesløs. Trist. Jeg har prøvd å skrive ned, skrive ut, skrive om Aleppo og alt det sjukt unødvendige som skjer der og her og overalt i kjølevannet av det. Men det blir bare rasende babbel og følelsesladde leddsetninger. Jeg slettet det og lot tusjen gjøre jobben.
Jeg er heldig som kan gi mine nære en klem når jeg vil eller trenger det. Få trøst og gi det. Smile. Glede meg.
I Aleppo har ingen noen.
Det er så fucked det at jeg ikke har ord."

Tom for ord. Full av følelser.

Tom for ord. Full av følelser.

Det skulle gå to dager før jeg klarte å riste meg ut av tristhetsvakuumet. Jeg hadde alt sendt en bøtte meldinger til 2272 med "Syria" som julegaver til mine kjære, men tenkte at jeg måtte gjøre noe mer. Så da løste jeg det ved å skrive følgende status på min Facebookside:

"Okei internett. La oss bidra til at verden blir bittelitt bedre. Her er greia: jeg har lest, sett og hørt så mye om alt det nitriste som foregår i Aleppo i det siste. Jeg ble så trist og lei her om dagen at jeg imploderte nesten. Jeg er så uendelig langt unna men jeg vil hjelpe. Jeg har selvsagt sendt "Syria" til 2272, men jeg føler ikke det holder. Så da tenkte jeg på dere. Mine internettbuddies. Hva om dere også sender en melding med "Syria" til 2272 (det er nummeret til Røde Kors altså, ikke til no triksete opplegg), og poster i kommentarfeltet under her at du har gjort det. Mange bekker små osv. EDIT: en mld koster 200,- ❤
Som en ekstra motivasjonsgulrot trekker jeg en av kommentarene som får et ex av det silketrykket jeg holder på bildet. Trykket heter "Høre mye" og er trykket opp i kun femti ex. Det koster opprinnelig 2400,-
Håper dere vil være med på "leken".
klem
Ståle"

"Høre Mye"

"Høre Mye"

Jeg hadde tenkt at jeg kanskje skulle klare å få inn like mye som trykket var verdt. Det hadde jeg i allefall blitt veldig fornøyd med. Jeg hadde tenkt å trekke vinner dagen etter, men responsen var så massiv, og folk kommenterte over en lav sko. Så jeg lot statusen få leve litt lenger. Facebookposten har nådd flere enn 20 000 folk og i går lurte NRK Trøndelag på om jeg ville komme på besøk og snakke om stuntet mitt på radio i morgentimene i dag. Det ville jeg selvsagt. Hør seansen her om du vil.

Jeg og trykket på besøk hos NRK <3

Jeg og trykket på besøk hos NRK <3

I skrivende stund har det i følge en opptelling i kommentarfeltet på den opprinnelige posten kommet inn over 20 000,- til Røde Kors. Tjuuuue tusen! DET ER SÅ SJUKT FINT DET! Jeg blir så rørt og stolt og takknemlig og glad over at vi sammen har klart å få inn så mye. Enn at vi snudde tom apati til yrende engasjement og glede. Tusen takk alle som har delt, likt, kommentert, gitt, bidratt og generelt gjort dette mulig. Dere er herlige!

Vinneren av trykket
Nå er det vel på tide å fortelle hvem som får trykket. Etter å ha kastet terning i blinde og trukket lapper opp fra lua og brukt en random nummertrekker på internett ble navnet på vinneren: Synnøve Bjordal. Gratulerer Synnøve! Send meg en mail på staale@staalegerhardsen.com så finner vi ut av detaljene. Takk igjen! 

GOD JUL TIL ALLE SAMMEN. ALLE! 

God jul &lt;3

God jul <3

To separatustillinger samtidig

To separatustillinger samtidig

I´m not a businessman i'm a business, man

I´m not a businessman i'm a business, man