Ståle Gerhardsen  📸  Nikol Herec

Ståle Gerhardsen  📸 Nikol Herec

Stikk innom nettbutikken min:

Mine nyeste tweets:

Årets Trønderske Designer???

Årets Trønderske Designer???

Jeg synes innspurten på fjoråret var helt kokko, og var veldig fornøyd med det hele. Men, tror du ikke at 2017 startet med full fres og flat pedal? Det hele begynte med at jeg var å høre på radio 1. januar. NRK p1 sitt program Mellom himmel og jord intervjuet meg om mine tatoveringsvalg. I tillegg til å kle av meg (både på ekte og i overført betydning), pratet jeg om min kjære far, humor, arv og miljø, stillongsbruk, hverdagshelter og kunst. Lytt om du vil.

I started the new year by taking my clothes of on radio. Listen at nrk.no if you like. 💪🏻😇

A photo posted by Ståle Gerhardsen (@kreativoli) on

Deretter hadde jeg en Signert-artikkel på trykk i Adresseavisen. Den artikkelen skrev jeg i romjula etter å ha hentet posten. Postkassa bugnet over med reklamete salgsrop og jeg måtte kaste opp litt i munnen. Makan til mas. En litt surmaget men svært så fornøyelig tekst ble det. Les den i sin helhet her

Men det største panget. Smellet. WTF in your whaaaaat!?? Var at jeg fikk vite at jeg er nominert til "Årets Trønderske Designer" i Adresseavisens årlige prisutdeling UtAwards. Det er så sjukt stas det. Her er min spontane reaksjon:

Det er som sagt en stor ære å bli nominert. Og det var litt rart og fint å lese nominasjonsteksten. Jeg ble imponert over hva han duden de skreiv om hadde gjort, også var det jo jaggu meg meg...! Uvirkelig. Jeg har selvsagt innmari lyst til å vinne prisen. Det hadde vært prikken over f'en som Ludvigsen sier. Derfor håper jeg du har lyst til å stemme på meg. Det går faktisk an å stemme hver dag vettu. Woho! Stem på Ståle Gerhardsen som årets trønderske designer her. 

Jeg har også spilt inn en film på 4 timer og 19 minutter til min utstilling Takk for at du venter (din samtale er viktig for oss). Fikk litt hjelp av Hyggelaget igjen. De er så hyggelige og flinke og alle i hele verden bør kjøpe tjenester av dem. I dag har jeg vært hos Ambolt Audio og fikset lyd til både installasjonen og filmen. Musikken til installasjonen og filmen er av min venn Ola Kvernberg. GLEDER MEG TIL Å VISE DERE DET HELE!

Spiller inn no snedige saker hos Ambolt.

Spiller inn no snedige saker hos Ambolt.

Hyggelaggutta la ut dette fiffige frampeket fra innspillingen: 

Og i går kveld fikk jeg en freakings superduper mail som gjorde at jeg satte i et jubelbrøl og spontandanset rundt i stua. Men det kan jeg fortelle mer om siden. 2017 leverer foreløpig mye mye mye bedre enn jeg tørr tenke på. <3

Takknemlig hilsen og så mye klemmer du vil, Ståle.

Sveve/flyte

Sveve/flyte

Nyttårsfortsett som før

Nyttårsfortsett som før