Ståle Gerhardsen  📸  Nikol Herec

Ståle Gerhardsen  📸 Nikol Herec

Stikk innom nettbutikken min:

Mine nyeste tweets:

Fem dager i Berlin – dag 5

Fem dager i Berlin – dag 5

Vips, så var jeg i Sverige igjen. Ja, jeg veit at jeg ikke bor her og at det da betyr at reisen ikke er slutt, men come on.. Når jeg kommer hjem vil jeg heller henge med kona enn å skrive her. Derfor skriver jeg siste Berlinkapittel for denne gang her på Arlanda. Det sitter dog noen Tyskere her og snyter seg (og snapchatter det til sine venner...), så det er litt som å være i Berlin.

Jeg startet dagen i dag med å spise opp all maten de hadde på hotellet. Jeg måtte tyne siste lille bit av luksus ut av plassen før jeg dro, så de fikk virkelig kjørt seg de kokkene. 

Litt av monsterfrokosten.

Litt av monsterfrokosten.

Fuck, nå fikk jeg melding om at flyet er forsinket. Hører rykter om massive snømengder i Trondheim, så dette blir spennende. Kanskje jeg blir svenne banan for life. Uansett, Etter frokost var det selvsagt tid til å pakke ned kontoret mitt. Litt vemodig. Mest godt. 

Rester etter kreativ utfoldelse i fremmed by.

Rester etter kreativ utfoldelse i fremmed by.

Jeg skreiv kort til ungene og satte med på en eller annen U bahn for å finne flyplassen. 

Artsy kort til kidsa <3

Artsy kort til kidsa <3

Vel fremme på flyplassen så jeg politi med freakings gevær. Det gjorde at jeg valgte å trøste spise en curry würst. Dessuten hadde jeg lovt min venn Aasmund å spise en curry würst for han, men enda ikke gjort det. Så Aasmund denne er til deg: 

Det smakte som det så ut.

Det smakte som det så ut.

Etter würsten satt jeg meg på flyplassgulvet og jobbet med idéer til et kunstprosjekt jeg vurderer å gjøre noe med. Det ble faktisk noen timer med drodling på gulvet før vi fløy mot Skandinavia. Vi landet samtidig som solen gikk ned. Det var litt kos.

Men, nå er det nok. Nå skal jeg sjekke hvor mange som har støttet Kickstarterprosjektet mitt siden i går. Krysser fingrene for at det er noen flere enn 4 (som det da var i går). Drumroll...

Hva er det eeeegentlig plass til inni en blyant?

Hva er det eeeegentlig plass til inni en blyant?

Fem dager i Berlin – dag 4

Fem dager i Berlin – dag 4