Ståle Gerhardsen  📸  Nikol Herec

Ståle Gerhardsen  📸 Nikol Herec

Stikk innom nettbutikken min:

Mine nyeste tweets:

Sveve/flyte

Sveve/flyte

Koteng flyttet inn i nye kontorlokaler på Trondheim Maritime Senter mandag i uken her, og i den forbindelse spurte de om jeg kunne lage kunst på toalettet på nykontoret deres. Jeg spontanropte selvsagt JA. For jeg har skriblet min del doskriblerier oppigjennom, men aldri i dette omfanget. Jeg lagde verket i begynnelsen av november, men da det skulle være en overraskelse for de ansatte i firmaet, har jeg ikke kunnet dele trivselsoppdraget med dere før nå. 

Verket heter Sveve/Flyte og spiller på Kotengs logo av løvetannen som sprer frøene sine. Jeg prøvde å forestille meg hvordan det er å være et sånn frø som svever bekymringsløst avgårde. Resultatet av min forestillingsevne følger:

Tre toaletter og et fellesrom som binder de sammen. 

Tre toaletter og et fellesrom som binder de sammen. 

Svevende trivsel

Svevende trivsel

Kos å sveve

Kos å sveve

Flytende flokk på det andre toalettet

Flytende flokk på det andre toalettet

Noen av figurene befinner seg på både den ene og den andre siden av veggen som skiller to av toalettene.

Noen av figurene befinner seg på både den ene og den andre siden av veggen som skiller to av toalettene.

En bonusluring i taket.

En bonusluring i taket.

Absolute Music 9

Absolute Music 9

Årets Trønderske Designer???

Årets Trønderske Designer???